hand+lamp150px.jpg

Fegime Finland & Baltics on perustettu

touko 31, 2013, 9:40 ap

Elparts, Finnparttia, Kauppahuone Harju, Klinkmann ja Tampereen Sähköpalvelu ovat perustaneet Fegime Finland & Baltics -ostoyhteenliittymän

Fegime Finland & Baltics Osuuskunta on perustettu viiden perustajaosakkaan toimesta. Perustajaosakkaat ovat Finnparttia, EL-Parts, Kauppahuone Harju, Klinkmann ja Tampereen Sähköpalvelu -yhtiöt. Osakkaiden yhteenlaskettu liikevaihto Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa vuonna 2012 oli noin 125 miljoonaa euroa.

Fegime-ryhmittymä on itsenäisten eurooppalaisten sähkötarviketukkukauppiaiden ostoyhteenliittymä, jonka markkinaosuus sähkötarvikkeiden tukkukaupasta Euroopassa on n. 10%. Jäsenistö on pääasiassa keskisuuria toimijoita, jotka keskittyvät omalla sarallaan hyvään asiakaspalveluun ja paikallisuuteen. Koko ryhmittymän liikevaihto oli vuonna 2012 yhteensä noin 4,1 miljardia euroa. Vuoden 2013 alusta Fegime laajeni Suomen ja Baltian lisäksi myös Kreikkaan ja Israeliin.

Perustettu Suomen ja Baltian maiden yhteenliittymä tulee toimimaan pääasiassa Fegime-toiminnan markkinointi- ja sopimuskanavana omalla maantieteellisellä alueellaan. Fegimen Eurooppa-tason sopimukset jo valmiiksi myös Suomen markkinoilla toimivien merkittävimpien valmistajien kanssa, tulevat tuomaan runsaat kasvu- ja kehitysmahdollisuudet niin valmistajille, kuin myös nyt perustetun yhteenliittymän asiakkaille.

Fegime Finland & Baltics osuuskunnan presidentiksi valittiin Markus Eronen (EL-Parts Oy). Muut hallituksen jäsenet ovat Petri Koskinen (Finnparttia Oy), Timo Harju (Kauppahuone Harju Oy), Seppo Vähimaa (Klinkmann Oy) ja Antti-Pekka Jakonen (Tampereen Sähköpalvelu Oy).

Lisätietoja

Markus Eronen
markus.eronen@elparts.fi
0400 844390
www.fegime.com

 

Uutinen luettavissa myös täällä: Sähköteknisen kaupan liitto

  • Organizational Announcement – New Managing Director for FEGIME Finland & Baltics Organizational Announcement – New Managing Director for FEGIME Finland & Baltics We are very pleased to announce the hiring of Dennis Belajevs as Managing Director for FEGIME Finland & Baltics, effective November 14th, 2016. > Lue lisää...


  • New member: Elektrika LTD We are happy to welcome our new member, Elektrika LTD, from Latvia to our group! Elektrika LTD's CEO Mr. Aleksandrs Smertjevs visit Finland last week, to sign official joining papers. > Lue lisää...


  • Fegime Voice Uusin Fegime Voice on nyt luettavissa. You can read the latest Fegime Voice from here. > Lue lisää...


  • Fegime F&B Jäsenyritys tiedottaa: Perniöläinen sähkötarviketukku Finnparttia rakennuttaa yli 2 000 neliötä lisää toimitilaa itselleen. Perniössä toimiva sähkötarviketukku Finnparttia tunnetaan isoista varastoistaan ja nyt yritys pyrkii erottautumaan kilpailijoista laajentamalla varastoaan. > Lue lisää...


  • Fegime Finland & Baltics on perustettu Elparts, Finnparttia, Kauppahuone Harju, Klinkmann ja Tampereen Sähköpalvelu ovat perustaneet Fegime Finland & Baltics -ostoyhteenliittymän. > Lue lisää...

Näytä aikaisemmat